Aleksandar Danilović a.k.a. ’’Mr.Rabbit’’ je mladi valjevski tekstopisac, muzičar i MC, koji je muzikom počeo da se bavi pre 2008. godine. Prva pojavljivanja, uglavnom lokalnog karaktera, mada i šire, desila su se sa demo bendom Ira, što je trajalo od 2009. godine, do sredine 2012. godine. U međuvremenu, početkom 2011. godine, u saradnji sa mnogobrojnim muzičarima počinje rad na solo projektu. Isti završava početkom 2014. godine, pod imenom ’’Noćna Luka Brodova’’, koji je objavljen u julu iste godine pod etiketom beogradske izdavačke kuće Lamshade Media. U međuvremenu, krajem 2013. godine je okupljen bend koji čine vokal – Mila Ristović, klavijaturista Marko Ilinčić, gitarista Miloš Jevtić, basista Lazar Antonić i bubnjar Anđelko Arnaut. Bend je upotpunio zvuk mladog muzičara, a sa njim je stavljena tačka na album.
   
Sredinom 2013. godine, objavljuje spot za pesmu ’’Noćna Luka Brodova’’ koja je imala širok odjek među publikom, a početkom 2014. godine i spot za pesmu ’’Tender’’, koji je snimljen u saradnji sa valjevskim bendom ’’Township Rebellion’’. Početkom jula iste godine, prvi put ga vidimo sa bendom, sa kojim, u saradnji sa Sanjom Vučić, snima Live Session u beogradskom ’’ATTIC Studiju’’ za pesmu ’’Želje’’. Sve tri pesme nose snažnu društvenu poruku, koja se može čuti na čitavom albumu.
   
Inače, rad ovog mladog muzičara karakteriše i neobičan zvuk. Naime, ’’Tender’’, pesma’’teških gitarskih rifova’’, zatim ’’Noćna Luka Brodova’’ koja je otpevana u društvu lagane klavirske melodije propraćene etno zvucima frule i neobičnim ’’gruvom’’ bas gitare i na kraju, poslednji objavljeni singl pred album prvenac - pesma ’’Želje’’sa neobičnim funk groove-om, začinjenim snažnim ženskim vokalom.
    
Njegov zvuk obiluje ’’žanrovskim lutanjima’’, počev od hip-hopa i roka preko fanka i popa, do nu-metala i elektronike. To je, kako jednom rečiju čitava ekipa opisuje, nekakav alternative hip-hop/fusion žanr. Šarenolikosti zvuka je svakako doprineo dug vremenski period nastanka albuma, neizostavni bend koji stoji iza mladog autora, ali i mnogobrojni gosti od kojih su neki: Tkač i Nikolina (Tremendum), bend Township Rebellion,saksofonista Uroš Nedeljković, violinistkinja Đurđa Perović, Petar Belaćević i Nikola Spasić (Peripetia), Boško Ranković i Igor Milićević (Deca Apokalipse), Jovan Knežević (Mašta Bašta), Sanja Vučić (ZAA), Ser Kromi, Aftalyfe, Milica Petronijević, Jakula ...