Uslijed nemogućnosti za realizaciju spota u Boki spot je sniman u Beogradu, na više lokacija. Za spot su bili zaduženi momci iz Creative Vision-a, iz Beograda, organizacije koja se bavi video produkcijom. 

"To je jedan mali projekat koji se snimao tokom cijelog dana na više lokacija tako da smo na kraju dana svi bili totalno iscrpljeni što se pažljivim posmatranjem može i zaključiti u nekim kadrovima videa (pogotovo kod mene). Uzimajući u obzir da je tema nastala oko 2008. godine i tekstovi su ništa manje stari pa je to jedna od naših prvih ozbiljnijih pjesama đe se prepoznaje pravac koji predstavljamo pa je samim tim sebi obezbjedila spot.

Grupa Meštri o' Majka postoji od 2006 godine i baš tad neđe smo nas dvoje počeli sa repom. Radili jesmo, ranije manje u zadnje 3-4 godine više a nikad nismo objavljivali jer ‘’uvijek može bolje’’, to je neki slogan koji smo ja i  Marko često i pretjerano koristili pa nikad ništa nije izlazilo jer stvarno ne treba trovat uši ili uzimat džabe vrijeme slušaocima.

Album će izaći u elektronskoj formi krajem jula a biće dostupan i u štampanoj formi-nekom manjem tiražu nešto kasnije. Album sadrži 16 pjesama. Sam naziv albuma govori da se na njemu nalazi material vremenskog raspona od 8 godina pa ima svega, savjetujem svakom ljubitelju hip hop-a da odvoji 1h vremena za tih naših 8 godina (ustvari mojih 8 i Markovih 8 - 16), imaće osmjeh garantujem.

Album je sniman u Novom Sadu, u studiju ‘‘Vilenjak’’ kod Saše Milankova Miple koji je takođe radio mix & mastering svih pjesama. Hvala mu na velikom strpljenju i trudu.

Od gostiju, imali smo zadovoljstvo da radimo sa: Hornsman Coyot-om (sa kojim smo proveli odlično vrijeme u studiju i sa kojim ćemo sigurno nastaviti saradnju), od Dj-eva sa Dj B.K.O.-om, Dj Mrkijem (koje smo smorili sa svojim kritičkim pristupom aka vazda može bolje) sa pjevačicom iz Novog Sada - Valentinom Toth koja nas je zamalo preorijentisala u neki drugi žanr svojim odličnim glasom i ekspresnim-refren riješenjima, onda našom starom ekipom: Upad-om, Subom, Hofmanom, MC Đošulicom.

Od bitmejkera tu su: L.O.B. Beats (Beat Architekt & Da Musicologist), Vukašin Lekić, Professah, MeeX, Kurreh Bubbinoh, Mipla, Nick Moods i mnogi drugi…