Beogradsko-kruševački blues sastav Elephant in The Zoo predstavio je prvi spot za pesmu “Stranger”. Reč je adaptaciji poeme Volta Vitmana “To you”. Pesma je snimljena u Sweepunk studiju u Kruševcu, pod producentskom palicom Zorana Vasića (ZAA i Katabazija). Bubnjeve je odsvirao Zlatko FatZed Petković (ZAA, Scarps i Katabazija), koji je takođe bio zadužen i za snimanje.

Elephant in The Zoo čine  Aleksandar Hadžić vokal i gitara, jedan od poznatijih uličnih svirača Beograda, koji se godinama unazad bavi promocijom blues i country-folk muzike u Srbiji, zajedno sa Dušanom Veljkovićem drugom gitarom sastava Elephant In The Zoo. Veljković je i solo gitarista poznate kantautorke Ane Ćurčin. Pored njih sastav sačinjava i Tomislav Ilić basista i jedan od članova kruševačke grupe ZAA.
Početkom godine sastav je objavio  prvu numeru “We wear the mask”, kojom je najavljen izlazak prvog albuma. Album će biti dostupan kao free download i u fizičkom izdanju, dok njegov izlazak možemo očekivati sredinom godine.