Da li ste imali priliku da ogledate bar jednu epizodu ove animirane serije i da vam se sa istom i stomak i mozak okrenu za 360 °? Ne? zašto?!
Serije se prikazivala svega tri sezone i glavni razlog ukidanja je da su pomerili sve, ali pazi, sve granice ukusa, poštovanja, tolerancije.
Nije li to sjajno?
Očaja bez, postoji i film!

Onaj znak ne preporučuje se za mlađe od osamnaest godina, uz ovu seriju dobija na svojoj pravoj vrednosti. Draga deco, bež’te iz sobe glavom bez obzira, rano je da vam se detinjstvo smuči.
Koncept serije je oštra kritika razvoja društva i medijske manipulacije. Ismevanje pionira reality programa „Big brother“-a. Kako bi ovo moglo da bude pikantnije? Hm, hajde da akteri budu ikone dečijeg sveta.

Captain Hero –  tajno bisekusualni nekrofil, oličenje snage svih superheroja ikad napraljenih. Ovekovečen je napadima psihoza, histerije, paničenja.
„ Here’s to the tiniest ass you can tap without setting off an Amber alert!“

Wooldoor Sockbat – nešto na šta bi ličilo dete Sunđer Boba i Stimpija, akcije Loney toonsa, emocije Diznija. U celoj postavi najnaivniji manijak.
„So God killed everyone… the good guys… the bad guys… and even Steve from Long Island…but not me. And I know why. With everyone else gone, I can finally enjoy masturbating the way he intended: by myself.“

Princess Clara – tipična Diznijeva princeza…sem što je rasista, preterano religiozna, homofob, nacionalista…Kroz seriju se na sve njene šokantne izjave lako naviknete jer ako razmislite koncept tih princeza iz dugometražnih filmova i bazira takav način razmišljanja.
„I don’t see why I should apologize. I mean, where I come from all my servants are black… or Presbyterian.“

Foxxy Love – crnkinja, da ubije steriotip američke televizije. Njen lik je ovde možda manje poznat, nastao iz crtanog filma „Josie and The Pussycats“ grupi devojaka koje ssu detektivi a u slobodno vreme imaju bend…oooook. Uglavnom, Foxxy je tipična ghetto devojka.
„Come on, people! Fight the power! We know you’re a little games producer! Mama did’n raise no fool and Daddy didn’t raise me at all!“

Toot – ono što Betty Boop nije smela da bude…javno!! ova debela verzije, lake devojke za zabavu i seks simbola tridesetih godina, uplašiće vas svojim manjkom kontrole nad svojim telom akcijama i na kraju mozgom. Puno njenih karakteristika žene i danas uspešno pokušavaju da sakriju od očiju javnosti.
„Sometimes I cut myself to relieve the pain.“

Xandir – lik iz igrice, suptilno pogađamo Legend of Zelda. Ako ste ikad videli preteranu dramatizaciju gay likova u filmovima i serijama, ovde ćete to dobiti u animiranom formatu. Osetljiv, emotivan, vrckast, plašljiv.
„Why is it whenever something isn’t working, you first impulse is to eat it?“

Spanky Ham – kakvo ime! Seksualni freak, poganog smisla za humor, nacrtan kao simpatičan a tako anitpatičan mali prasić. Prvi pogledom se kapira da će biti muljator svih problema u ovoj mentalno polupanoj kući Velikog brata. Gica Prasić umire od blama.
„Nothin’ remainds me of my first time like a chick crying.“

Ling Ling – masovni ubica, parodija na malog Pikachua iz Pokemona. krv, patnja, borbe i smrt su ono što Ling Linga najviše usrećuje. Najverovatnije najpametniji u kući ali prepreka razgovora na drugom jeziku smanjuje njegovo liderstvo u kući…što je urnebesno.
„I use your skull for sex, and a decorative birs house.“

Ovo je samo uvod. Mala porodica crtanih likova kojoj tri psihijatra po osobi ne bi bila dovoljna za ozdravljenje.

Svako normalan, sa smislom za humor i sarkazam, uživaće u ovoj više nego zabavnoj seriji.


Tamara Maksimović