Grupa Presing objavila je novi singl i video spot „Mi nismo verni“, kojim najavljuje skori izlazak svog četvrtog studijskog albuma „Prenosivi svemir“, u izdanju nezavisne izdavačke kuće Ammonite.

Spot je sniman tokom oktobra i novembra 2013 na lokacijama u Beogradu i Los Anđelesu. Režiser spota je Marko Kostić, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada za igrani film „Princ od papira“. Snimatelji su bili Milan Đolović i Dejan Nikolić. Montažu i postprodukciju spota obavila je britanska umetnica Ursula Doneli. Svoju prvu ulogu u ovom spotu dobio je šestogodišnji David Nikolić.

Pesma „Mi nismo verni“ snimljena je u periodu od februara do novembra 2013, a tonski snimatelji bili su Dragan Petronić, Ivan Begani i Dragan Novković. Miks i mastering obavio je Dragan Petronić u studiju „Dobro polje“.Gošća Presinga u ovoj pesmi je pevačica grupe Lira Vega, Zoja Borovčanin.

Presing odnedavno ima i dva nova člana: multiinstrumentalistu i kompozitora Pavla Popova i bas gitaristu Caspara Wijnberga, dugogodišnjeg člana legendarnog australijskog sastava The Saints, koji već nekoliko godina živi u Beogradu.

Spot možete pogledati u nastavku.