Secret Man je muzički pseudonim AA. Bend u sadašnjem sastavu formirao je krajem 2011-e godine u Subotici. Muzički pravci koji su bitno uticali na zvuk Secret Man-a jesu darkwave, industrial, synth/electro pop i neki uvrnuti osećaj za rockabilly. U radu benda važnu ulogu igra vizuelnost, koji se ogleda pažljivo izabranim video projekcijama na koncertima, specifičnim atmosferama u muzičkim spotovima. Lik Jacques-a, čoveka bez lica koji se pojavljuje u spotovima (ponekad i na koncertima) je neka vrsta vizuelnog alter ega bezličnog čoveka koji traži svoje mesto među ljudima.
Prva zvanična publikacija benda je EP „Winter Nights“ objavljen krajem 2012-e godine. Sledeće izdanje benda je celovečernji album pod naslovom „Some Strange Fun“ koji sadrži devet pesama i predstavlja jednu konceptualnu celinu putovanja ličnosti od prepoznavanja i straha od unutrašnjih motivacija do pomirenja sa njima.
Nastupali su na raznim samostalnim i grupnim koncertima u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Budimpešti, Ljubljani, Skoplju, kako i na muzičkim festivalima kao što su „Interzone“ u Novom Sadu i „Ördögkatlan” u Mađarskoj.
U novembru 2013 izlazi njihova pesma „European Girl“ na kompilaciji „Sever Severozapad III“, koji predstavlja muziku najnovijeg talasa subotičke muzičke scene.

www.secretman.bandcamp.com
www.andthemissingbirds.com