Off Projekat pod nazivom N.V. (po inicijalima) nastao je u periodu različitih oscilacija i pasivnosti bendova u kojima je Nemanja Velimirović svirao (u poslednjih 15ak godina). Ideja je snimanje albuma koji može da se izvede samostalno samo uz pomoć ritam mašine.
Do sada su snimljene pesme "Cancer Blues" i "Bullshit People Blues" koje imaju i spotove na You Tube:

Pored ovih pesama, na You Tube postoje još nekoliko njih koje su urađene kao demo eksperiment (Tinnitus, Lunch, Painkiller i Robot), ali te teme se neće naći na albumu koji je predviđen da bude snimljen do kraja godine ili malo kasnije.
Posle duge neaktivnosti One Big Hell i prestanka rada mnogih bendova u kojima je N.V. svirao, One Big Hell je stavljen na pauzu do daljnjeg, a ostali bendovi su prestali sa radom. 
Tokom 2013. godine nastao je i bend Breathe sa kojim je snimljeno 7 pesama, ali ovaj bend zbog nagomilavanja obaveza nažalost ipak ne može da nastavi dalje... 

N.V.: "Trenutno sa nekim drugim bendovima radimo zajedničkim snagama na novim pesmama, a ovo što Vam šaljem je neka moja, samostalna verzija minimalističkog bluza koju ću uporedo sa radom sa pomenutim bendovima, snimati i kasnije izvoditi uživo."