Bad Mushrooms po povratku iz Engleske objavili spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Povratak u Zagreb, nakon uspešne mini turneje u okviru koje su održali pet koncerata u Engleskoj, Bad Mushrooms obeležili su objavom novog spota.

Druga ekranizovana pesma zagrebačke petorke jeste naslovnica EP izdanja „Put do vrha“, koji se u celosti može preslušati ovde: http://bit.ly/15tmw4R. Spot je u hrvatskom Zagorju snimao studio 33pt videos, a za šminku je bila zadužena Gordana Lugarec Matić.

„Za razliku od prvog spota za pjesmu “Borba” (http://bit.ly/16qROQ1), koji je više umjetnički, ovaj put htjeli smo napraviti nešto malo opuštenije. Htjeli smo dočarati opuštenu atmosferu naših nastupa koji većinom završavaju kao ludi tulum za sve prisutne. Glumci koji se pojavljuju u spotu, zapravo su naši prijatelji i fanovi banda, koji nas prate na gotovo svim nastupima od samog početka!“, rekao je Gole iz Mushroomsa.

Bad Mushrooms, čiju postavu čine Bač (vokal, usna harmonika), Bero (gitara, prateći vokal), Jan (orgulje, klavijature, prateći vokal), Gido (bas gitara) i Gole (bubnjevi i udaraljke), sve češće dobijaju poruke od pristalica hard rock zvuka kakav oni izvode iz svih bivših jugoslovenskih republika, te će uskoro organizovati mini turneju.

„Nakon uspješnih nastupa na engleskoj turneji, nadamo se nastupima u regiji. Već dva puta smo odlično prihvaćeni u Sarajevu, no želja nam je nastupiti u što više gradova sa prostora bivše Jugoslavije. Svi pričamo gotovo istim jezikom i nema smisla ograničavati se samo na Hrvatsku.“, poručio je bubnjar Gole. Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva