Ilustracija: Wostok
Ili kako da preuzmete "prutić" od vlastitog EGA (U nekim kulturama poznatijeg kao Đavola lično) i konačno preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom, otisnete se u okeane dobrog raspoloženja i izobilja na svim nivoima. :) 

Pravilo broj 1. '''Postaješ pametniji ako igraš protiv pametnijeg protivnika"""....zvuči li poznato?....pa naravno ;) 
Pravilo broj 2. "Gde je najzgodnije mesto za protivnika da se sakrije?".....tamo gde nikada nećete potražiti...naravno. Iza vaših očiju. 
Pravilo broj 3. " Najveća prevara vašeg protivnika je u tome što vas je ubedio da ste on VI ili VI on....ili na kraju krajeva da....on ne postoji..." 

Zlatno pravilo za USERAVANJE I POTČINJAVANJE najpametnijeg i superiornijeg protivnika......DEŠNJACI:::::PERITE ZUBE LEVOM RUKOM.....LEVORUKI::::::PERITE ZUBE DESNOM......SVAKO JUTRO....konstantno.....do konačne pobede... 
Zvuči smešno? Razmislite još jednom......Šta je poslednja stvar koju bi ste uradili....realno moguća ali, da ste pritom ubedjeni da je nemoguće, nedohvatljivo.....vama nedostižno. I ko vas je u to ubedio_????? 
Perite zube levom rukom...i posmatrajte bitku iza vaših očiju ;=.....vremenom postaćete toliko samopouzdani da ćete savladati i druge svesne radnje....a vaš protivnik će biti primoran da se ili povinuje vašoj komandi....ili bude dezintegrisan i redefinisan......TO JE POSLEDNJE ŠTO BI ON OČEKIVAO....i apsolutno je slab u naporima da vas ubedi da četkicu prebacite u jaču ruku.....:) 

Komentari ispod....share youre thougts....and enjoy youre life...allways!! 
Peace. 

Marko Albijanić