Nakon nekoliko EP izdanja i albuma Bx(O)xKx je rešio da nam ponudi nešto na šta se mnogi autori odlučuju posle izvesnog vremena bitisanja na sceni, izdanje sa obradama. Neki to urade da malo "kreativno odmore", daju sebi vremena dok nove i originalne ideje sazru. Neki to rade"za svoju dušu", kao omaž njima bitnim pesamama. Kako god, nećemo ovoga puta ulaziti u Gacine motive za ovakvim izdanjem. Krenimo odatle da je dobro to što se ovakvo izdanje pojavljuje nakon nekoliko autorskih albuma jer je na taj način izbegnuta klopka da se u stvari postane poznat jedino po obradama. Pogledajte na primer Nightshift koji nikada nisu uspeli da se oslobode tog epiteta cover (dopustite i ništa više od tezga) benda. Ili Hypnotized koji pa tek ni tim potezom sa obradama neće ništa napraviti. 
Ono što Gaca može dobiti ovim izdanjem je možda neka nova publika, koja će iz poštovanja prema obrađenim bendovima i autorima poslušati Bx(O)xKx verzije i tako možda se rešiti da istražuje i dublje Bx(O)xKx dosadašnji opus. 
Sa druge strane, ovakvi potezi donose i izvestan rizik jer obrade retko kad ispune očekivanja te postoji opasnost da se neko i razočara. No ovo izdanje svakako treba slušati za nijansu otvorenijeg uma (i srca) jer se ovde radi o iskrenom nepretencioznom pristupu osobe koja zaista veruje u ono što radi i koja to radi zbog sebe, ne zbog nekog publiciteta.
Ako se do sada niste sretali sa ovim projektom ovo izdanje je pravo za početak upoznavanja.

Predrag