Thrown to the DogsSviđa ti se? Javi ostalima!

THROWN TO THE DOGS je nastao početkom 2010. godine pod imenom "The Stupar Project". Osnovao ga je Slobodan Stupar koji je bio vokal, gitarista, basista i bubanj programer. Kao TSP snimio je jedan demo nazvan "Through My Eyes" 2010. i "Balkan Bastards EP" 2011. godine u muzičkom studiju "Crna Zemlja", te 2 video spota za pesme "The End Of Our Time" i "Fuck You".


TSP postaje bend kada se u Februaru 2011. godine bendu pridružuju Andrej Mesarić na bass gitari, Filip Mesarić na bubnjevima, Boris Ognjenović i Vedran Mihaljević na gitarama. Vedran je nedugo napustio
bend i na njegovo mesto je došao Tomislav Hajduković koji je isto tako ubrzo napustio bend pa je Slobodan preuzeo ulogu gitariste i vokala. Krajem 2011. godine bend snima svoj novi video spot za pjesmu "Against All Odds" pod rukovodstvom poznatog osječkog redatelja, Vedrana Marjanovića Wekstera. TSP je svirao koncerte u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Sloveniji i Njemačkoj kroz 2011. i 2012. godinu.

U Februaru 2013. godine, Boris napušta bend te na njegovo mesto dolazi Denis Sloboda. Nakon promene u postavi, promeni stila muzike, te nadolazećeg debi albuma, TSP menja ime u "Thrown To The Dogs" i izdaje
svoj prvi full album nazvan "Brainwash Machinery" koji je takođe snimljen u "Crnoj Zemlji". Bend je u Martu i Aprilu bio na promotivnoj turneji po Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Bosni. Trenutno je koncertno neaktivan, ali radi na novim pesmama za nadolazeći album.

Trenuta postava:
Slobodan Stupar - guitar / vocals
Andrej Mesarić - bass guitar / vocals
Filip Mesarić - drums
Denis Sloboda - lead guitar

Linkovi:
Facebook stranica: https://www.facebook.com/ThrownToTheDogsOfficial
Facebook profil: https://www.facebook.com/throwntothedogs2ndprofile
Youtube kanal: http://www.youtube.com/ThrownToTheDogsTV
Youtube kanal "The Stupar Project-a": http://www.youtube.com/theStuparProjectTV
Bandcamp: http://throwntothedogsofficial.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/throwntothedogsSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva