Svi vi(mi) koji ste ikada imali mužički instrument u rukama, koji ste uspeli da okupite grupu istomišljenika oko sebe, koji ste se nakanili da odvojite teško stečene pare vaših roditelja na probe svog novonastalog benda ( i da, koji živite na širem područiju Beograda ) – ste barem jednom čuli za 'onaj' čuveni studio gde teče med i mleko ( gde su pojačala očuvana, gde su bubnjevi...pa...bubnjevi, gde pevač ne vodi rat sa mikrofonijom...). Da, iza sedam mora i sedam gora, u dolinama NBGa – obitava studio Orange Hill. 
U svom deceniju-dugom postojanju Orange je kroz svoje prostorije 'propustio' desetine ( stotine, hiljade ) muzičkih sastava – pružajući im više-nego-vrhunsku uslugu u prijatnim atmosferama svojih prostorija. 
E pa, došao je trenutak da im se za sve urađeno oda priznanje – tako je beogradski klub GUN u fenomenalnoj atmosferi napravljenoj sinoć – obeležio 10. rodjendan OH! 
Šta reći a nešto ne preskočiti – pune prostorije kluba, odličan muzički program, hladno pivo i ne-tako-hladne pripadnice lepšeg pola, svega je bilo na pretek! Momci iz bendova Young Husbands, Dot the Eye i The Balls održavali su temperaturu na visokom stepenu, svaki od njih na sebi svojstven način čestitajući Orange-u na uspešnih 10 godina rada, uz želje za bar još toliko. 
Sve u svemu – ove subotnje večeri – klub GUN was a place to be! Možda iz mene govori nostalgija za vremenima kada sam i sam drljao rifove u OH prostorijama, ali vam sa sigurnošću ( nakon svega viđenog sinoć ) mogu reći – studio koji ima onakve poklonike i prijatelje – bolje odmah da počne da planira proslavu 20. rođendana. 
U ime svih nas iz Helly Cherry-ja – momci, hvala vam na ovoj minuloj deceniji, uz želju da sledeća bude barem 10x bolja ! Živeli! 

Danilo Krša