Viseci Vrtovi Vavilona  predstavljaju novi spot za pesmu  “Reci im“. Materijal je sniman Decembra 2012 godine u saradnji sa “ Besni pas “ produkcijom, koju cine Iva Pavlovic (rezija i montaza) i Marko Cvetkovic (snimatelj i kolor post).

Spot je idejno delo Ive Pavlovic . Nakon preslusavanja nekog naseg uzeg izbora pesama za koje smo planirali da se rade u video formi , ukacili smo se na pesmi Reci im. 
Sama prica i sta je potrebno uraditi , recimo da je bila laka odluka i jednoglasno "da", tako da smo u kratkom roku presli sa reci na dela i tokom trece nedelje Decembra vristali i skakali po centru Beograda .
Imali smo i faktor srece u ovoj nasoj maloj akciji, pa nas je i vreme posluzilo u tom periodu, koje smo iskoristili za samo snimanje. Takodje, zeleli bi i ovim putem da se zahvalimo ekipi koja je svratila jedan dan na snimanje i koji su drage volje pristali da ucestvuju sa nama u ovoj prici, a to su Slacala Bojan, Marko Barisic, dvojac znan kao “Stuttgart Online “, I nas stari drugar Ivan Scopulovic
.“

Spot je imao svoju premijeru na MTV Adria , u emisiji “ Domaci zadatak “ , 6. Februara a  sada evo ga i na našim stranicama.