Sad nešto motam arhivu pa kontam da je Bx(O)xKx verovatno najrecenziraniji projekat na ovim stranicama. Što znači da Gacu entuzijazam ne napušta. Ne želim opet da se osvrćem na njen protekli rad, zainteresujte se malo i sami, igrajte se web arheologa :). A ako vas mrzi, možete slobodno početi da pratite Bx(O)xKx od ovog diska jer je on na neki način retrospektiva dosadašnjeg rada. Dakle, pored albuma koji ovde pominjemo na disku se nalazi i prethodni materijal (singlovi, EPjevi,...) organizovan u dvodelni album.Tu su još propratne fotografije ali i prethodni spotovi. Dakle reč je o jednom multimedijalnom izdanju.
I na novom albumu Bx(O)xKx ostaje veran svom zvuku koji je recimo neka lofi elektronika. Onako ukratko. Ako ste producent ili se tripujete na perfekciju u zvuku isl onda ovo izdanje svkako nije za vas. Ovo je izdanje za one koje više interesuje iskrenost i priča koja se priča a manje forma.
U svakom slučaju Bx(O)xKx takav kakav je ima svoj šarm. Sad, pred Gacom su dva puta, može da krene da muziku radi u nekim drugim profesionalnijim programima ili da ostane ovako kako je što je možda i bolja varijanta jer je po meni ovakav njen izraz postao i Bx(O)xKx zaštitni znak.
myspace.com/biokej