Prvo, moram da se izvinim Neshi shto chitav dan zakasnih sa pisanjem ove recenzije. Ipak, mislim da je ovo bolja solucija, jer sam vreme iskoristila da vishe puta bolje preslusham ovo izdanjce. Posle prva dva preslushavanja bih napisala da je sve ok, ali da nije bash raznovrsno ili tako neshto. Zato sam odvrnula muzikicu I posletila sam se potpuno onome shto slushah.

Pre par dana mogli ste da prochitate info ovog benda, tako da vam ja necu oduzmati dragoceno vreme ponavljajuci sve to. Ponovicu da se radi o trochlanom bendu iz Sarajeva, da su se skupili nakon prestanka sa radom njihovih ranijih bendova ACCESS DENIED i STROJ, te da prashe neshto shto bi se moglo opisati kao fuzija metal I punk muzike. Tu cu se zaustaviti kada se radi o ponavljanju vec rechenog. Sad malo ja 

Ovo je prvo dugosvirajuce izdanje za ovu ekipu, a ujedno i moje prvo sretanje sa bendom. Imali su jedan EP izdat 2009. godine, chisto da omiriru reakciju publike. Verujem da je odziv bio jko dobar poshto su imali prilike da dele binu za mnogim poznatim benovima (KUD IDIJOTI,HLADNO PIVO, RITAM NREDA, LET 3,…) Shto se samog izdanja tiche sachinjava ga 9 pesama koje su stilski dosta slichne (pogledajte pochetak recenzije), ali su ipak dovoljno razlichite da mogu da izdvajam favorite. Prvo sam zapamtila secifichan zvuk bubnja (chaga chaga cha), ali ima dosta lepih solazica. Da, svi znaju da ne padam preterano na zatezanje zica, ali ovde ima dosta finih momenata. koji su me terali da songice preslushavam vishe puta u kontinuitetu. Zanimljiv mi beshe pochetak albumcheta gde se u prvoj pesmi pojavljuje glas poput Sarumanovog iz filma “Gospodar prstenova”… Bash sam ga gledala kada sam slushala izdanje… U istoj pesmi, ”Time to live”, postoji melodija vokala kao kod PASI i njihove pesme “U kutu kruga”… I to mi se dopalo. Pored te pesme dopadoshe mi se naslovna ,”Time after time”,”Destiny” i ”Punishment”. Uzevshi u obzir da se radi o, za moj ukus, dosta metalziranoj muzici, moze se reci da je to jako dobro. Zao mi je samo shto ne nadjoh textove da i njih malo bistrim, ali i ovako smorih nevidjeno.

Pohvale za muziciranje I za kompletan album. Ne bih da trpam neke ocene, ali koristim priliku da preporuchim ljubiteljima malo brzeg zvuka da oslushnu ovo izdanje.
Ekipi zelim sve najbolje u daljem radu i samo napred!!!
Gaca Be Okay