Tri hendikepirana momka imaju bend koji se zove The Feminists ali im nedostaje bubnjar da bi bili kompletni. Pevač šuška dok priča, basisti je ukočena desna ruka a gitarista je skoro potpuno gluv.
U potrazi za bubnjarem dolaze kod poznatog pisca pod imenom Dries kome na vratima apartmana stoji natpis ex drummer (bivši bubnjar). Pošto nema nikakav vidljivi hendikep Dries im kaže da je njegov nedostatak u tome što ne ume da svira bubanj čime automatski postaje član benda.
Dries želi da iskorači iz sigurnosti lagodnog života slavnog i bogatog pisca i ulazi u svet ljudi koji žive na margini društva. Film je prepun devijantnih odnosa u kojima dominiraju nasilje, seks, ponižavanje, droga, gay i strejt silovanja kroz čitavu lepezu raznovrsnih likova kao nosioca belgijske andergraund kulture. Međuljudski odnosi glavnih likova su pod konstantnom tenzijom, od pokušaja da organizuju probu do privatnih odnosa sa članovima svojih porodica kroz koje se oseća propadanje, nemoć, siromaštvo, potpuno odsustvo morala i otuđenje od glavnih tokova kulture i društva.
Dominantnu ulogu tokom celog filma ima muzika, satkana od različitih podžanrova rokenrola u izvođenju odličnih belgijskih bendova tako da u startu ovaj film ima određenu ciljnu grupu. Odlična fotografija, brzi i dinamični kadrovi u nekim delovima filma potpuno su usklađeni sa muzičkom podlogom.
Film je režirao Koen Mortier po noveli belgijskog pisca Herman Brusselmans-a.
Jedno je izvesno, ovaj film nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.
Aleksandar Stošić (nahtyman.blogspot.com)