BRLOG PREDSTAVLJA je najstarija hiphop organizacija Brodsko-posavske županije. Obuhvaća period od deset godina stvaranja tvrdog repa okupljajući istomišljenike i stvarajući zaseban zvuk baziran na žestokim tekstovima koji progovaraju o socijalnim i političkim problemima te glazbenim podlogama koje se stilom razlikuju varirajući od old schoola, horrorcorea do dancehalla, drum’n'bassa i eksperimentalnih beatova.

Brlog mašinerija trenutno broji tri benda, sedam MC-ja, šest beatmakera, tri DJ-a, jednog beatboxera i čovjeka za video.

BENDOVI su:
SB REPREZENTA – nastala 2002. godine.
MCji su: Draško da Gama, Nightmare, Daxx; BEATBOX: Yula; VIDEO: Digitalni
ŠTIMUNG – nastao 2006. godine.
MC/BEATMAKER: Tenk; MC/BEATBOX: Yula
SPΛRTΛ – nastala 2006. godine.

MCji su: Nightmare, Zdravko Mamić, Mario Mamić; BEATMAKER: ARTistical
DUBAR SOUND – nastao 2008. godine.

BEATMAKERI su:
Tenkova radiona, Kingetic, ARTistical, Symtrax, Digitalni, Draško da Gama.

DJi su:
Dubar (dub), Symtrax (drum’n'bass), Kingetic (jungle, dancehall).

Trenutno Brlog radi na novim materijalima, njihovim promocijama, na sastavljanju vlastitog soundsistema za bolje ozvučenje na svirkama, te želi stvoriti kritičnu masu na koncertima željnu kvalitetnog provoda i željnu promjena što je svakako potreba ovom okruženju. Zato vas pozivamo da pristupite zajedničkoj borbi za bolje i kvalitetnije sutra jer kao takvi zajedno smo jači!

Brlog Predstavlja od proljeća 2010. aktivno sudjeluje u promociji i ponovnom pokretanju Lista mladih Broda LOB i lobira za isti. Također, od jeseni 2010., sudjeluje u radu Udruge SKIP i promicanju vrijednosti kojima zajednički teže, kroz razne radionice u organizaciji Udruge SKIP.