Kraljevo, Bounty, 04.05.2011.
Momci iz Positive Youth-a iz Kraljeva su ugostili bendove iz Nemačke i Italije, Sick Times i You Suck!, zajedno sa podrskom mog benda Deca iz Vrnjačke Banje.
Prvi su nastupili Sick Times koji su demonstrirali svoju verziju old school hardcore punk-a. Članovi benda su vidno uživali, kao i publika koja je sve vreme pravila šutke i dajvovala.
Posle njih nastupali smo mi, Deca. Ovo je bio naš drugi nastup, ali se nije osećalo prisustvo treme. Svi su bili krajnje opušteni, publika je maksimalno podržala nas nastup, a Italijani su čak i pevali sa nama “Rather be dead” i “Stepping stone”. Završili smo sa autorskim pesmama kojih je bilo više nego na našoj prvoj svirci.
You Suck! su nastupili pred nesto manje ljudi, ali je atmosfera i dalje bila sjajna. Svirali su jako brzo sa harizmatičnim frontmenom, koji kao da se svuda nalazio. Uprkos tome sto su bili dosta umorni od puta, nije bilo manjka energije.
Kraljevcani su uspeli da naprave nezaboravnu hardcore svirku, sirovu i haotičnu. Ovo iskustvo cu pamtiti, a nadam se da ce ubuduce biti još ovakvih svirki.
Miloš R.