TOTAL WAR je radio emisija koja se emituje na talasima radija Rock the Balkans u Francuskoj. Emisija je na srpskom jeziku i namenjena je promociji mladih bendova iz cele ExYu kao i svih bendova sa ovih prostora koje vredi pomenuti. Emisija nije zanrovski ogranicena tako da u obzir dolazi sve i autori se trude da svaka epizoda bude sto raznovrsnija dakle sve od industriala do metala, alternative, punka, electra, hardcore-a, rap-a.... Vasi hostovi su PlutoniumProduct i oNe i oni ce se potruditi da vas dobro zabave izmedju pesama i nateraju vas na blud.
Svi mladi bendovi i bendovi zeljni promocije se mogu javiti i poslati snimke na mejl : demosnimci@yahoo.com - sa nazankom "za Total War emisiju". Zajedno sa pesmom posaljite kratku biografiju benda.
Emisiju mozete slusati u live -streaming modu utorkom i subotom u 21h na sajtu radija: http://www.rock-balkans.com/ a ukoliko propustite epizodu emisije se arhiviraju online i svaka se moze preslusati na ovom linku: http://www.rock-balkans.com/page.php?id_page=1 
zvanicna FaceBook stranica emisije TOTAL WAR, na koju se mozete prijaviti i dobijati informacije je: