Bend je formiran 2002.god. nakon što je mlada grupa prijatelja odlučila da ima šta da kaže ovom svetu. Svoj u identifikaciju i popularnost bend je gradio mnogobrojnim koncertima, pre svega u Beogradu, ali i u drugim krajevima Srbije. 2006.god. izlazi njihov prvi album, „Under the Influence“.
Dve godine kasnije, posle teške rekonstrukcije postave, bend po prvi put zakoračuje van Srbije, svirajući koncerte u Bugraskoj, Sloveniji i Madjarskoj. Puni kreativnog adrenalina, momci su nastavili da unapređuju zvuk benda i krajem 2008.god. snimaju DIY EP „Fast Foreword“, kao uvod u nov pravac kojim njihova muzika nastavlja da se kreće. Istovremeno, u interesu promovisanja srpske andergraund scene, članovi benda osnivaju promotivnu grupu „Means To Amend Promotion“ preko koje organizuju koncerte domaćih i inostranih bendova. U proleće 2010. bend odlazi na svoju prvu evropsku turneju, u okviru koje su svirali koncerte u Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Poljskoj, Češkoj i Mađarskoj.
Zvukom njihov dolazeći albuma „Turning the Season“ je drugačiji od prethodnog. Osnovni element je još uvek tu, to je i dalje punk-rock, ali sve ostalo je dosta unapređeno. Muzika je mračnija i kompleksnija, tekstovi zreliji i angažovaniji. Nastupi uživo su posebna priča. Momci emituju svakim sledećim nastupom sve više pozitivne energije i zabavna interakcija sa publikom nikad ne izostaje.

Blankfile su:
Petar Novaković - gitara, vokal
Nenad Filipović - gitara, prateći vokal
Dušan Jovanović - bas, prateći vokal
Uroš Aleksić - bubnjevi