Smederevo, 04.09.2010.
Svirali HITMAN, S.O.K. 91, GAVRILO PRINCIP, SOULCAGE
… znate osecaj kad treba sa skolom da se ide na ekskurziju, pa cele noci ne mozete da spavate ?!? e tako je i nama bilo ovde u Smederevu. Konachno smo docekali 04.09.2010. tacnije vikend ! Organizatori su vec oko 17h bili na svojim mestima, dovozili i razvozili pojacala, zvucne kutije i instrumente. Bendovi su najavili da stizu oko 19h, pa je taman bilo vremena da se sve sredi dok gosti ne stignu.
Za ovaj 17i rodjendan Breaking The Silence radio show-a ekipa je organizovala 4 benda> Soulcage, Gavrilo Princip, , Sok 91 i Hitman. Po istom tom redosledu su i svirali. Koncert je poceo oko 22h I svaki bend je svirao koliko je imao snage.
Pocetak koncerta i jako kvalitetan nastup benda iz Gornjeg Milanovca. Bez stajanja, pred 200-250 ljudi, Soulcage svira po prvi put u Smederevu. Pesmama Another Voice I My Strengh uzimaju poslenji nalet snage mase koja se preturala ispred njih.
Nakon prijatelja iz Gornjeg Milanovca nastupaju domacini, bend Gavrilo Princip, koji opravdano dobro svira na domacem terenu. Bez njih ovaj rodjendan ne bi bio potpun, malo punk zvuka nikome nije smetalo I taman smo veselo docekali sledeci bend…
Sok 91 koji stize iz Novog Sada, sa jakim rifovina i buchnim vokalom okrece Moto Club naopacke. Domaci tekstovi i mnogo brz bubanj chini ovaj bend nemogucim da se isprati. Posle 30-40 minuta chuli smo i njihovu obradu benda Slapshot, kojim su I zavrshili nastup.
I na kraju Hitman!! Svima dobro poznati Beogradski bend koji je ove godine izbacio nov album, u kojem postoji pesma koja je posvecena radio emisji Breaking The Silence. Redjale su se pesma za pesmom, masa ispred bine ludi i ne ostavlja ni tracak snage da se posle koncerta odvuche kuci ili na “poslekoncertnu bleju” u ETNO café-u !!! Hitman sa velikim cestitkama zavrshava nastup a na nama je da lecimo modrice !
Cela ekipa se kasnije iz Moto Club-a premestila u ETNO club, gde su se sredjivali utisci. Nista drugo i nije bilo ocekivano, nego veliko ludilo u Smederevkom Moto Club-u. Sa ovakvim utiscima posle proslave 17og rodjendana BTS-a, ne smem ni da pomislim sta ce biti na proslavi punoletstva, iliti 18og rodjendan !!! zivi bili pa videli !!!
Ovom prilikom se zahvaljujem bendovima iz Gornjeg Milanovca, Smedereva, Novg Sada i Beograda, koji su svojim nastupom ovaj koncert ucinili nezaboravnim. Pozdravljamo sve ljude koji su podrzali i koji i dalje podrzavaju opstanak radio emisije Razbijanje Tisine, i hvala svim ljudima koji su pomogli ostvarenju svega gore navedenog.

Breaking The Silence radio show Smederevo