05.09. dobro poznati beogradski harsh noise duo, [C. T. D.], uz pomoc Tearpalm-a, takodje beogradskog, post-industrial benda izveo je jos jednu svirku u svom dobro poznatom stilu. Dr. Aleksandryuki Nenawasetsu, Dr. Mukawaraya Useitamuro i Tearpalm su ostetili sluh Beogradskoj publici i pokazali im smisao dobrog Harsh noise-a.



Na sceni su bili clanovi [C. T. D.]-a, sa svojim vec prepoznatljivim imidzom, obuceni u pomalo morbidne, bele doktorske mantile, i Marko iz Tearpalma u standardnom izgledu.
Svirka je otpocela prikladnim, mucenickim krikom silovane zene, a zatim krece ponovno silovanje, ovog puta ne zena, vec raznih pedala, tranzistora, kontaktnih mikrofona i stakala, od strane Dr. Aleksandryukia, pracen manijakalnim vriscima Dr. Mukawaraye Useitamure i post-industrial/ambijentalnim zvucima Tearpalma. Sve ovo doprinelo je stvaranju haoticne atmosfere, vrtloga statike i vristanja, u koji su bili uvuceni svi prisutni.
Polako se blizeci kraju, tenzija raste, i harsh noise trans dostize vrhunac, kada Dr. Aleksandryuki razbija veliki komad stakla u publici i time se zavrsava jos jedan harsh noise ritual.
M.S