Petočlani ženski death metal band Nemesis objavljuje lyrics video za singl „Embrace Reality“ sa istoimenog albuma. 

Devojke su odabrale ovu pesmu za prvu ekranizaciju, verujući da ova pesma najbolje opisuje ideju celog albuma i šalje snažnu poruku koja rezonira sa današnjim vremenom. 

Za kreaciju i produkciju lyrics videa bila je zadužena ekipa On-Set studija, koji je sa Nemesisom već sarađivao na produkciji većine njihovih video spotova.

Drugi album Nemesisa zvanično je objavljen 26. januara ove godine, pod okriljem izdavačke kuće Grom records. Bend veruje da album predstavlja dobar nastavak debi albuma „The War Is On“ i da jasno pokazuje kreativni kompozitorski napredak. Celokupan artwork albuma potpisuje umetnica Tea Jagodić.

Bend Nemesis se može pohvaliti mnogobrojnim nastupima kako u Srbiji, tako i van nje. Mogli ste da ih čujete i na raznim festivalima među kojima su najznačajniji Exit, Revolution, Arsenal Fest, Beer Fest, Demofest, Beer Garden, Festival Srpskog Podzemlja, Carnival of Evil…

Njihov debitantski album “The War Is On” objavljen takođe za izdavačku kuću Grom Records, naišao je na odlične reakcije domaće i strane publike.