Muzički festival Hali Gali održan je 24. marta u klubu Drugstore u Beogradu. Ovo izdanje nosilo je naziv Rodeo. I ove godine Hali Gali je bio deo programa Kontakt konferencije, showcase-a i festivala koja se održavao od 23. do 25. marta na više lokacija u Beogradu.

Hali Gali je događaj poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova i po peti put nudi najbolje što srpska scena ima da ponudi. U ovom izdanju jednog od, muzički, najraznovrsnijih muzičkih festivala nastupali su Consecration, Vizelj, Koikoi, Proto Tip, Gazorpazorp, Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, Sv. Pseta i mnogi drugi izvođači sa domaće alternativne scene. Ovim programom Hali Gali najavlio je početak rada na novoj kompilaciji.

Sa lica mesta javlja se Ilija Marjanović koji je galerijama zabeležio atmosferu sa dve glavne bine ovog dešavanja koje su nama bile najinteresantnije. Koliko su samo zbog svoje dinamike i aktivnosti na bini ovi bendovi zahvalni i inspirativni za fotografisanje. Pogledajte i sami. Klik ili svajp (ako gledaš sa telefona) i uživaj.

Na bini Tundra nastupili su Koikoi, Vizelj, Consecration i Sitzpinker.

Hali Gali Rodeo bina Tundra @ Drugstore, Beograd 24.3.2023.

Na bini Pad nastupili su Gazorpazorp, Proto tip, Šajzerbiterlemon i Sv. Pseta.

Hali Gali Rodeo bina Pad @ Drugstore, Beograd 24.3.2023.