Budući da je vreme pokazalo da je umetnički rad Milana Mladenovića postao sastavni deo kulturne baštine celokupnog prostora bivše Jugoslavije i da je utkan u DNK mnogih generacija, Zadužbina Milana Mladenovića kao jednu od osnovnih misija ima čuvanje uspomene na ovog velikog umetnika, kao i njegove i lične i autorske zaostavštine.

Posle reizdanja albuma "Angel's Breath", spotova za pesme ,,Crv" i ,,Metak", kao i dokumentarnog filma "Praia do Ventu Eternu", u produkciji Zadužbine objavljen je novi spot, lyric video za pesmu ,,Ti si sav moj bol". Akustična verzija ove pesme nastala u Skoplju 1992. godine sada je ekranizovana u saradnji sa timom koji čine Jana Oršolić, Darko Arsić i Igor Oršolić.

,,Rad na ovom spotu za mene je bio uzbudljivo introspektivno iskustvo. Unplugged verzija koja je sada prvi put pred nama, 30 godina posle originalnog izvođenja, donela mi je dobro poznatu pesmu na sasvim novi način, dublji, intenzivniji, ličniji. Zahvalna sam silno Zadužbini na poverenju koje mi je pružila dajući mi priliku da ovaj dirljivi muzičko emotivni dragulj na svoj način pretvorim u igru savremene kaligrafije", kazala je Jana Oršolić, autorka spota, dizajnerka i edukatorka.

Spot za pesmu ,,Ti si sav moj bol" najavljuje album ,,EKV Unplugged Skopje 1992" koji čine snimci sa koncerta održanog krajem novembra 1992. godine u kamernom Studiju M1 Makedonske TV, a u sklopu mini turneje po Makedoniji kojom je promovisan album ,,Dum Dum". I koncert i snimak su posebni, jer Ekatarina Velika u kompletnom sastavu nikada nije svirala akustične koncerte.

Album će biti objavljen na digitalnim platformama 7. oktobra, pod Universal Music etiketom, a za nekoliko meseci će biti dostupan i na ploči.

Objavljivanje lyric videa ,,Ti si sav moj bol" označava i pokretanje youtube kanala Ekatarina Velika Official. Ideja je da se na jednom mestu objavljuju remasterizovani i restaurirani video materijali i koncerti, kao i EKV VHS arhiva koju Zadužbina Milana Mladenovića poseduje i svakodnevno vredno prikuplja.

,,Trenutno na youtube nebu vlada haos kada je EKV u pitanju. Red je da jedan ovako značajan bend konačno dobije svoj zvanični kanal kako bi poštovaoci njihove muzike na jednom mestu imali pristup svemu što je ostalo iza njih", kažu iz Zadužbine.