Pevačica i glumica Maja Hok najavila je početkom meseca novi album, "MOSS", i tom prilikom podelila svoj prvi singl "Thérèse".

Kao glumica, Hok je verovatno najpoznatija po ulozi Robin Bakli u hit seriji "Stranger Things", iako ima neke velike filmske projekte u pripremi, uključujući sledeći film Vesa Andersona, "Asteroid City", i "Maestro", biografski film o kompozitoru Leonardu Bernštajnu u režiji Bradlija Kupera. Njeni roditelji u pravom životu su već etablirane filmske zvezde Itan Hok i Uma Turman.

Kao muzičarka, njen debitantski album bio je "Blush" iz 2021.godine a "MOSS" bi trebao izaći 23. septembra preko Mom + Pop.

"Ova ploča se zove "MOSS" jer sam poslednjih godina dosta preispitivala sebe", kaže Hok o albumu u saopštenju za javnost. “Sediti mirno i skupljati uspomene i emocije. Rad na ovom albumu sam ja koja pokušava da ustane, otrese sve i pogleda oko sebe. Bio je to prvi korak da otkrijem sve o sebi i zaista pokušam da pogledam šta je na 'kamenu ispod mahovine' [eng moss].”

O pesmi “ThérèseHok dodaje: “Thérèse je slika svih onih zarobljenih emocija na jednom mestu. Slika onih koji su zaglavljeni kao verzija sebe koju je neko drugi stvorio, koji žive kako drugi žele.” Nema sumnje da će se mnogi lako identifikovati sa ovom temom.

Maja je sada podelila i video za pomenutu pesmu koji je režirao Brejdi Korbet. Spot je malo reći interesantan. Hrabar i provokativan, pokazuje orgiju u šumi i naravno puno golih tela a učesnike orgije u spotu hapsi policija.