Hvaljeni duo Tús Nua uskoro će objaviti dugoočekivani, drugi studijski album Nothing Personal u izdanju etikete Rock Svirke Records, a publici sada predstavljaju novu poslasticu iz svoje radionice. Objavile su spot za energični singl "Lights Out", a otkrile su i kako je video nastao.

"Spot smo snimale tijekom ljeta 2021. diljem Hrvatske. Sve snimke su nastale mobitelima, a svim našim predivnim prijateljima zahvaljujemo na videima, kao i svima koji su se u njima pojavljuju", poručile su Tús Nua. Videa su snimale Emina Hermann, Sara Morić, Jelena Božić i Jordi Ilić, koja je radila i montažu.Njihov poslednji singl snimljen je u Chicken Sound Studiju Vedrana Kovačića - Belog, kao i sve pesme sa prvenca Horizons i singlovi "Ride" i "Palindrome". Mix su radili Vedran Kovačić i Tús Nua, a master potpisuje Igor Meister. Na bubnju im gostuje Andrea Pedron, a vokale, gitare, bas gitaru i synth deonice snimile su same Tús Nua odnosno Jelena Božić i Jordi Ilić. Devojke iz Tús Nua svoj drugi studijski album objaviće 29. oktobra, a biće dostupan na svim streaming servisima te ga možete već sad staviti na pre-save OVDE.

Nakon više hiljada kilometara pređenih na evropskim turnejama, sa poslednjim odsviranim koncertom u matičnom Zagrebu na sam dan proglašenja pandemije, Tús Nua su se vratile u studio, sada kao dvojac, da dovrše drugo studijsko izdanje. Za njega Jordi i Jelena kažu da je rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja. Za razliku od debija Horizons, ovaj album je više "unutra" nego "van", zahvaljujući promeni iz trija u duo, manjim brojem gostovanja i svime što ih je zateklo od izdavanja prošlog albuma.

Podsetimo, album Horizons objavile su 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pesmama objavljenima na ploči našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pesma dana.