The Strange predstavili novi singl “Not Now Not Ever” i EPSviđa ti se? Javi ostalima!


The Strange, miljenici domaće i strane kritike, ponovno su u igri na veliku sreću svih ljubitelja alternativne muzike. Tri godine posle međunarodno etabliranog albuma “Echo Chamber”, The Strange su predstavili novi singl “Not Now Not Ever” u paketu s istoimenim EP izdanjem.

Reč je o novoj neodoljivoj i očaravajućoj fuziju americane, alter-countryja i indie rocka kojom nas vode u svoj magičan muzički svet.

Premijerni singl s EP-a “Not Now Not Ever” dolazi u pratnji zaigranog spota po ideji Dalibora Pavičića koji ga je osmislio, dok montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo.

Postavu grupe The Strange čine vrsni muzičari Kris Ekman, Dalibor Pavičić, Luka Benčić, Matko Botić, Ištvan Širola, Jasmin Đečević, Andrej Jakuš i Ozren Žnidarić. Novi EP snimili su u riječkom studiju G.I.S. Mateja Zeca gde su se osećali najležernije.

Rezultat je odlična energija na snimanju koja je rezultirala sa tri pesme na EP-u koje vam neće tako lako izaći iz glave. Uz autorsku “Not Now Not Ever” smestili su i dve pesme za koje su shvatili da mogu da naprave interesantnije i drugačije verzije i odlučili da im daju novi život. Reč je o pesmama “Suffering Jukebox” Silver Jewsa i “Age of Consent” New Ordera. Iza aranžmana pesama stoji ceo bend dok je za mastering zaslužan Denis Blekam, Skye Mastering (Škotska).
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva