Vranjski metal bend Mud Factory je objavio spot za prvi singl „All Shall Be Erased" sa albuma „The Sins of Our Fathers“.


Prvi album Mud Factory-ja „The Sins of Our Fathers“ objavljen je krajem 2020. za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Album je na svim online platformama, a najavio ga je spot za prvi singl „As I Watch Them Fall. Sada bend predstavlja novi spot o kome su u izjavi za naš sajt rekli sledeće:
 
— „All Shall Be Erased" je pesma sa našeg albuma prvenca za koju smo snimili naš novi spot u saradnji sa našim prijateljem i kolegom Markom Jocićem Pupkom, koji ovde potpisuje kameru, režiju i montažu. Želimo puno da se zahvalimo i Marku Marčiću koji nam je ustupio njegov odlični Heretik studio u Nišu gde smo snimili spot, kao i Ivanu Matejiću i Slavku Đukiću na pozajmljenoj opremi i dugogodišnjoj podršci.

All Shall Be Erased" smo odabrali zbog svoje dinamičnosti i raznovrsnosti koja odgovara ovakvoj vrsti spota, a od početka imamo plan da za svaku pesmu sa albuma izbacimo spot, tako da možete da budete sigurni da će biti još iznenađenja sa naše strane.

Voleli bismo ovom prilikom i da pozovemo sve zainteresovane da naruče svoj primerak CDa i nove Mud Factory majice, da se jave na našu Facebook ili Instagram stranicu.

Upitali smo Stefana Milanovića, pevača benda da nam malo približi čitav album: 

— Ceo album The Sins Of Our Fathers je baziran u postapokaliptičnom okruženju. To je neka vrsta trilera koji govori kako bi koja određena grupa ljudi prihvatila i shvatila apokalipsu. Album je hronološki odrađen, tako da daje jednu priču kako bi bogat, kako siromašan, a kako bolestan čovek shvatio šta zapravo gubi.

Kroz pesme se provlači više verzija događaja. Naravno mnogo bolje se shvati koncept priče kada čujete ceo album i pročitate sve tekstove.

The Sins of Our Fathers“ je album koji je bend završio prošle godine u čuvenom Fredman studiju u Geteborgu, a miks i master albuma je delo jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu – Fredrika NordstrÖma. Album je snimljen u beogradskom studiju Devotion u saradnji sa Markom Živanovićem. „The Sins of Our Fathers“ su podržali Wacken fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda.