MUD FACTORY o novom spotu: „All Shall Be Erased" smo odabrali zbog svoje dinamičnosti i raznovrsnostiSviđa ti se? Javi ostalima!

Vranjski metal bend Mud Factory je objavio spot za prvi singl „All Shall Be Erased" sa albuma „The Sins of Our Fathers“.


Prvi album Mud Factory-ja „The Sins of Our Fathers“ objavljen je krajem 2020. za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Album je na svim online platformama, a najavio ga je spot za prvi singl „As I Watch Them Fall. Sada bend predstavlja novi spot o kome su u izjavi za naš sajt rekli sledeće:
 
— „All Shall Be Erased" je pesma sa našeg albuma prvenca za koju smo snimili naš novi spot u saradnji sa našim prijateljem i kolegom Markom Jocićem Pupkom, koji ovde potpisuje kameru, režiju i montažu. Želimo puno da se zahvalimo i Marku Marčiću koji nam je ustupio njegov odlični Heretik studio u Nišu gde smo snimili spot, kao i Ivanu Matejiću i Slavku Đukiću na pozajmljenoj opremi i dugogodišnjoj podršci.

All Shall Be Erased" smo odabrali zbog svoje dinamičnosti i raznovrsnosti koja odgovara ovakvoj vrsti spota, a od početka imamo plan da za svaku pesmu sa albuma izbacimo spot, tako da možete da budete sigurni da će biti još iznenađenja sa naše strane.

Voleli bismo ovom prilikom i da pozovemo sve zainteresovane da naruče svoj primerak CDa i nove Mud Factory majice, da se jave na našu Facebook ili Instagram stranicu.

Upitali smo Stefana Milanovića, pevača benda da nam malo približi čitav album: 

— Ceo album The Sins Of Our Fathers je baziran u postapokaliptičnom okruženju. To je neka vrsta trilera koji govori kako bi koja određena grupa ljudi prihvatila i shvatila apokalipsu. Album je hronološki odrađen, tako da daje jednu priču kako bi bogat, kako siromašan, a kako bolestan čovek shvatio šta zapravo gubi.

Kroz pesme se provlači više verzija događaja. Naravno mnogo bolje se shvati koncept priče kada čujete ceo album i pročitate sve tekstove.

The Sins of Our Fathers“ je album koji je bend završio prošle godine u čuvenom Fredman studiju u Geteborgu, a miks i master albuma je delo jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu – Fredrika NordstrÖma. Album je snimljen u beogradskom studiju Devotion u saradnji sa Markom Živanovićem. „The Sins of Our Fathers“ su podržali Wacken fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva