Rush to Relax uživo iz ljubljanske radionice za bicikle Loose CyclesSviđa ti se? Javi ostalima!

Ljubljanski solo projekat sa makedonskim korenima Rush to Relax predstavlja novi živi nastup koji je snimljen u ljubljanskoj biciklističkoj radionici Loose Cycles. Rush to Relax več nekoliko godina muzicira pod uticajem globalne DIY rokenrol ostavštine, što je i dovelo do ovog posebnog koncerta kojeg vam danas predstavljamo.

Projekat je u osnovi zasnovan kao one man band ali se za ovu priliku Rush to Relax širi na četvoročlanu ekipu - osim Damjana Manevskog (autora projekta) u trenutnoj formaciji nalaze se još Jan Cizej na bas gitari (Morvern), Erik Kerpan na gitari (Long Dumb Voices) i Vasja Onič na bubnjevima (persons from porlock, ujma). Sada kao četvorka, Rush to Relax okreću novu stranicu na svom muzičkom pohodu.

Video je doživeo svoju premieru u sklopu novogodišnog programa Čao 2020 skopskog kluba MKC Skopje. Za pripremu zvuka se pobrinuo Klemen Tehovnik (Haiku Garden), a za kompletnu video produkciju i režiju je bio zadužen Nikolaj Mulej (persons from porlock).Rush to Relax možete pratiti na Bandcampu, Instagramu, i Youtubu. Nedavno je na kompilaciji Nije se desilo bila objavljena i nova pesma Mirno mesto koja je izašla za beogradsku izdavačku kuću Pop Depresija/Kišobran.

A u nastavku možete pogledati i zadnje videospotove projekta:
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva