Dejan Stanisavljević nekada je nastupao sa grupom Xanax a danas je član grupe Auf Wiedersehen. Međutim, Dejan je i frontmen kultne grupe Beograd koja je još od 80-ih pionirski radila elektronsku muziku na prostoru bivše Jugoslavije.

U poslednje vreme radi i na svom solo projektu pod pseudonimom Rastadroid. Pred Novu godinu predstavljen je prvi samostalni spot i numera pod nazivom Into the Future. Muzika je urađena u retro elektro maniru ali sa zvucima 21. veka.

- Ideja mi je bila da numera zazvuči kao neka nikad objavljena Kraftwerk numera (koliko je to bilo u mojoj moći naravno). Moj opus kao Rastadroid je različitih žanrova elektronske muzike ali sam ovu numeru odlučio da zvanično objavim kao “singl” jer u današnje vreme to podrazumeva i spot, kaže Dejan i nastavlja:

- Video je takođe moje kompletno autorsko delo urađeno u Unreal Game Engine 4 gde je ceo spot renderovan u real time-u. Obzirom da sam godinama radio za Electronic Arts (praveći kompjuterske igre kao lead animator, modelar, itd.) imam puno iskustva sa 3D programima pa je ovaj video rezultat tog iskustva primenjen na video spot koji zapravo predstavlja kratki muzički film tragikomičnog sadržaja sa nadrealnim krajem.

I zaista, poslušajte ovaj muzički omaž Kraftwerku i pogled u budućnost, a ako obratite pažnju na spot (ponašanje ljudi i aluzije na brojne brendove), shvatićete da je budućnost već tu.