U novom spotu za pesmu "Sobe" Sana Garić se poigrava sajber estetikomSviđa ti se? Javi ostalima!

Pred sam kraj diskografske godine, Sana Garić video singlom "Sobe" najavljuje novi album. Sana Garić je u toku ove godine već objavila dva video-singla, a za sam kraj godine publici predstavlja treći jedinstveni video-singl pod nazivom “Sobe" kojim ujedno i najavljuje predstojeći album “Naočare za srce“.

Novi video-singl za pesmu “Sobe" je snimljen u eksperimentalnom umetničkom prostoru "International Test Site - Z1" po ideji konceptualnog umetnika Dragana Ilića. Zajedno sa artefaktima robotike, elementima moderne tehnologije, konceptualnim radovima umetnika, i kadrovima koreografije interaktivnog performansa, spot se poigrava sa sajber estetikom.

"U toku snimanja i montiranja spota razmišljala sam o robotizovanoj stvarnosti koja nas okružuje i o tome kako su ljudi sve više otuđeni u svojim sobama, a svako od nas ima svoj mali neprimetni svet osećanja. Život je ipak lakši i lepši kad smo okruženi prijateljima, a ne samo tehnologijom u izolaciji. Naš mikrosvet dobija smisao tek u interakciji sa drugim ljudskim bićima."

Režiju potpisuje filmski i tv reditelj Darko Štetin, kameru Aleksandar Despotović i Stefan Petrović u okviru Dream Drive studija, video montažu Sana Garić, i kolor art Miloš Jež.

Sanin upečatljiv vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom albumu. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva