AC/DC su objavili spot za njihov poslednji singl "Shot In The Dark". Video prikazuje sveže ujedinjen bend kako nastupa na mračnoj uglačanoj bini ispred crvenog neonskog logoa.

- Ništa nismo mogli da vidimo jer je sve bilo crno - izjavio je pevač Brajan Džonson i dodao: Imali smo osećaj kao da smo u crnoj vodi. Bilo mi je žao momaka koji su morali da ga čiste nakon svakog kadra.

Video spot je od objavljivanja na jutjubu pregledan više od 3 i po miliona puta. Režirao ga je Dejvid Malet koji godinama sarađuje sa bendom. Prilikom lansiranja novog spota, fanovi su mogli pratiti i razgovor reditelja i članova legendarnog banda pa su zajedno s njima mogli da se prisete najvećih i najboljih spotova AC/DC.

AC/DC svoj 17. album „Power Up” objavljuje 13. novembra i biće to njihova prva nova muzika nakon 2014. Album prati sjajna online kampanja na službenoj veb-stranici benda. Očekuje vas interaktivna karta, a među ostalim, ako kliknete na Europu, možete uneti svoje ime i prezime i dobiti logo s vašim inicijalima.