AC/DC se vraćaju spotom za pesmu „Shot In The Dark“Sviđa ti se? Javi ostalima!


AC/DC su objavili spot za njihov poslednji singl "Shot In The Dark". Video prikazuje sveže ujedinjen bend kako nastupa na mračnoj uglačanoj bini ispred crvenog neonskog logoa.

- Ništa nismo mogli da vidimo jer je sve bilo crno - izjavio je pevač Brajan Džonson i dodao: Imali smo osećaj kao da smo u crnoj vodi. Bilo mi je žao momaka koji su morali da ga čiste nakon svakog kadra.

Video spot je od objavljivanja na jutjubu pregledan više od 3 i po miliona puta. Režirao ga je Dejvid Malet koji godinama sarađuje sa bendom. Prilikom lansiranja novog spota, fanovi su mogli pratiti i razgovor reditelja i članova legendarnog banda pa su zajedno s njima mogli da se prisete najvećih i najboljih spotova AC/DC.

AC/DC svoj 17. album „Power Up” objavljuje 13. novembra i biće to njihova prva nova muzika nakon 2014. Album prati sjajna online kampanja na službenoj veb-stranici benda. Očekuje vas interaktivna karta, a među ostalim, ako kliknete na Europu, možete uneti svoje ime i prezime i dobiti logo s vašim inicijalima.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva