Body Says No objavili su video za pjesmu Zinc. Umjetnica Stella Hood iz Njemačke za njega je snimila video koji je nastao iz animiranog kolaža.

Bend Body Says No, osnovan je 2018. godine, objavio je EP pod nazivom "3 pjesme". Nastupali su u po Sloveniji i pred lockdownom na Festivalu Ment Ljubljana. Prije njih bili su koncerti u Italiji, Austriji i Češkoj, koje je odnio Covid19. U junu su objavili novi singl "Zinc", koji je dostupan kao besplatni download, a sada se predstavlja novi glazbeni video. Bend sastoji od Enej Mavsar (gitara, vokal), Blaž Kocina (bubanj) , Jošt Drašler (bas) i Martin Ukmar (kitara, Sint)

Body Says No, kvartet, smješten u Ljubljani, novo je ime na domaćoj sceni mogli mogli bih opisati kao supergrupa podzemne sunčane strane Alpa, jer su njegovi članovi bili aktivni u raznim ansamblima kao što su Tovariš Strmoglavljen, Karmakoma, Low Peak Charlie i Balžalorsky. Drašler Trio i mnogo drugih. 

U svom underground nadahnutom rocku, kvartet inventivno isprepliće abrazivnost noise rocka, razigranost post-punka, zadimljenost stoner rocka i melankoliju Amerikanaca. Tijelo možda već govori ne, ali uši koje vole zapaljene gitare odgovaraju glasnim da!