Spektakularno dobra serija o kojoj se nažalost u nas ne govori dovoljno. Šta se zgodi kada već smoreni i poludepresivni plaćeni ubica, uz to i bivši marinac, odlazi u Los Anđeles da odradi posao za čečensku mafiju? Dešava se da slučajno biva zaražen „glumačkim virusom“ i da ga andergraund glumačka scena toliko uvuče u svoje pore da poželi da postane glumac amater. Ali kako balansirati ulogu nemilosrdnog plaćenog ubice sa novootkrivenim pozivom?

Bil Heder je urnebesan u ovoj crnoj komediji, crnoj kao veštičiji karijes, komediji koja satirizuje lažni sjaj Holivuda i tobožnju „ozbiljnost“ krimi filmova tako što sve okreće naglavačke, pretvaraćuji potencijalno smrtonosne situacije u neiscrpan izvor nadrealnih gegova i urnebesnih dijaloga, sa solidnom dozom ozbiljne akcije i moralnog preispitivanja. Zamislite da gledate „Dekstera“ kao sitkom, samo bez nalepljenog smeha i uz obilje bizarnih likova i neobično zabavne glume svih aktera.

Ćušpajz od žanrova koji se ovde prepliću nateraće vas da se u jednom trnutku kidate od smeha, a da u drugom sedite na ivici stolice sa jastukom u ustima od nervoze i neizvesnosti, a da već u sledećem proklinjete postupak glavnog lika koji prevazilazi svako moralno opravdanje. Situacije u kojima Heder, kao plaćeni ubica i bivši vojnik, koristi sopstveno iskustvo da bi na sceni kao glumac početnik izneo neku emociju prosto su briljantne.

Slobodan Novokmet