foto: Nataša Ilić, izvor: facebook stranica benda
Bend Random, pod okriljem Rock Svirke Records, najavljuje novi album sa dva singla u zanimljivoj formi. Naime “F34” otvara, a “Sojin Lecitin” zatvara novi album. Ova dva singla biće predstavljena i u formi jednog spota koji povezuje ove dve pesme u jednu integralnu celinu koja možda najbolje opisuje šta se sve može očekivati između ovih pesama kada album bude ugledao svetlost dana u oktobru.

Novi pristup stvaranju i snimanju materijala doneo je do sada najiskreniji i najkompletniji zvuk koji je bend godinama gradio. Kako bend posmatra na ove pesme kao na veliku prekretnicu do koje je bend stigao, odlučili su da album bude self-titled. Album je sniman u studiju 3×2 u Pančevu, sa snimanje bili su zaduženi Dejan Sredić i Stefan Gaćeša dok miks i produkciju potpisuje Stefan Gaćeša (ujedno i gitarista benda). Njihovo drugo studijsko izdanje biće objavljeno 16. oktobra ove godine.

Ova dva singla oslikavaju snažne pejzaže emocija kojima će album biti protkan, od meditativnog i repetitivnog do snažnog i nepredvidivog, na ovoj kratkoj slici pronaći ćete sve kroz šta je bend prošao u ovom procesu i malo zaviriti u album koji nas uskoro očekuje.

Režiju spota potpisuje Nemanja Đorđević, dok mu je prilikom montaže pomogao Ivan Jemuović. Za šminku je zadužena Sara Kačunković.