Cukić u molu? NEMOGUĆE! - fantastična obrada Dejana Cukića u maniru Nikole Vranjkovića u izvedbi Bojana Chaveza Aleksića

Šta se desi kada dobiješ inspiraciju iz tvita koji se sprda na foru pop rock meteorologije i oporih nota srpskog depresivnog rokenrola devedesetih?

Izvor: Tviter
Dobiješ to da stvari dođu na svoje mesto!


U slučaju Bojana Chaveza Aleksića, izazov je urađen maestralno i pre nego što si rekao Götterdämmerung. Kantautor iz Kule, sklon teškoj zajebanciji i masom što autorskih pesama, što obrada, ovaj put je nadmašio sebe i uspeo da učini i ovako dosadnog Dejana Cukića ekstremno zanimljivim (da se ne lažemo, ubija sa lošim pop rokić stvarčicama odavno), i njegov "srećan sam, ali ubiću se" hitom "Letnje kiše" postavlja na pravi teren zgažene ljubavi i kiše koja se posra' kao galeb po tebi, na tretman kod mister Vranjkovića čije su pesme teške kao mlinski kamen oko srca. Dodajmo tu i urođenu fascinaciju grandžerskim bravurama, a penal rezultat je pred vašim ušima i original ove pesme više NIKADA nećete pevati po Cukiću. To Vam garantujem.

Bojan priprema još mashup iznenađenja, ali o tom potom, pratite burazera i poslušajte ga ovde, ovde i ovde.

Daniel Tikvicki