Uprkos situaciji sa pandemijom, see it my way vredno rade na novom materijalu, pa su samim tim odlučili da ljubitelje njihovog emotivno akustičnog izražaja počaste novim singlom na Youtubeu, a kasnije i na platformama poput Soundcloud i Bandcamp. O samom singlu i šta on za ovaj karakteristični duo predstavlja, više nam je rekao Mihajlo, jedan od članova see it my way.

"Burst & Decay" je pesma koju sam napisao još pre par godina i koja je u (tom periodu) predstavljala pismo nekadašnjem prijatelju sa kojim sam dosta dugo bio blizak. Međutim, stvar iz nekog razloga nije završila na našem prvom EP izdanju, verovatno zato što instrumentalno nismo uspeli da je realizujemo na pravi način. Fast forward na prošlu godinu, tekst iznova pronalazi svoje mesto u mom životu gde se po prvi put zajedno sa sopstvenim rečima osvrćem na dosta sličnu situaciju i pre svega na činjenicu koliko se, nažalost, ljudske veze sve više uzimaju zdravo za gotovo bilo da su one ljubavnog ili prijateljskog karaktera - često se svađamo oko sitnica kojih se ni posle par meseci ne sećamo tako da čuvajte jedne druge i negujte ono što sa nekim imate jer nikad, ali nikad ne znaš šta donosi sutra.

Što se tiče see it my way, trenutno imamo u planu još jedan singl za avgust uz još par iznenađenja između redova, a možda i krajem godine sve zaokružimo pod novim EP izdanjem - zaključuje Mihajlo.