Sana Garić predstavila je video singl “Deo sebe” koji je ujedno i najava novog EP izdanja sa četiri pesme koji će izdavačka kuća Mascom objaviti tokom leta.

foto: Bojan Vasiljević
Njen prvi album “Svet za nas“ kritičari i fanovi svrstavaju među najbolje elektro, rok i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Ovog puta ilustracije i animaciju takođe potpisuje Sana Garić, dok je za snimanje bio zadužen Obrad Kokotović, a za finalnu animaciju, postprodukciju, video-montažu i kolor korekciju Anja Plovanić. Video je snimljen na lokaciji HillRiver Studios.

Deo sebe” prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme „Mantra”, „Nešto u nama”, i „Reč iz filma”, ali je predstavljen i digitalnom animacijom koja je ovog puta možda najbolje oslikala muziku u sklopu sa snimljenim video materijalom.

Prestojeći EP "Deo sebe" takođe predstavlja novu fazu u muzičkom radu i kombinaciju svežih i starijih žanrova elektronske i plesne muzike, space popa, i art roka.

Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.