Goran Bare & Majke: „Rođen za suze”Sviđa ti se? Javi ostalima!

“Rođen za suze, ja ne znam za smijeh“, otpeva Goran Bare na početku pesme i značajno se nasmeje. Njegov jedini greh – biti rođen za suze. Nakon Porinom nagrađenih Nuspojava, Goran Bare & Majke vraćaju se novim singlom Rođen za suze koji je najava novog studijskog albuma.

foto: promo
“Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst – rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot“, razložio je ideju spota reditelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pesma govori.

Rođen za suze najava je novog studijskog albuma Gorana Bareta & Majki. Bare potpisuje muziku i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Spot snimljen je u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenario. Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže: “Videobroj smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se podosta kompliciranim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli.”

Skupa s Baretom rođeni smo za suze – pesma nas hipnotički povlači u sebe, gde je duša kao pustinja. Nema sumnje da će novi Baretov studijski album biti još jedno vrhunsko delo “momka iz proklete kuće”.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva