Makedonski metal sastav iz Ohrida Hardfaced je objavio spot za njihov drugi singl “Implored by Hate” sa četvrtog albuma: “Dreamless Slumber At The Shores Of Youth”.


— Pesma „Implored By Hate“, govori o mržnji kao glavnoj pokretačkoj snazi u ljudima. Lakše je mrziti nego voleti. Biramo da mrzimo veoma često. Obično se konfrontiramo sa stvarima koje stvarno ne poznajemo ili ne razumemo. Mrzimo različite kulture, rase, sve i svakoga ko je drugačiji, uspešniji, bolji od nas,... Čini se da su ljubav i saosećanje zaboravljeni, duboko zarobljeni u nama", rekao je o pesmi frontmen benda Dime za naš sajt i dodao:

— Naš prijatelj Aleksandar (koji je takođe snimio video za prvi singl “Black Sun”) snimao je našu koncertu promociju albuma u ​​Skoplju. Snimci su bili sjajni i odlučili smo da iskoristimo za ovu pesmu.

"Dreamless Slumber At The Shores Of Youth" je u izdanju Diehard records-a, snimjen u Makedoniji i Švedskoj, a mastering i miks je uradio Lasse Lammert LSD studio u Nemačkoj.

Hardfaced je formiran u Ohridu 2004. i iza sebe ima četiri studijska albuma: "More Than Hate" - 2007 , "Show Them What They Fear" – 2011, "Dying Lake" – 2014 i najnoviji "Dreamless Slumber At The Shores Of Youth"- 2019. Članovi benda su Dimitar Saveski – vokal, Jovan Naumoski – gitara, Goran Veljanoski – gitara, Jordan Malenko – bubanj i Ljupčo Stefanoski – bas gitara.