She Loves Pablo: Novi album doneće standardnu žestinu zvuka, novu dinamičnost i zrelostSviđa ti se? Javi ostalima!

Tri godine od izlaska posljednjeg albuma, zagrebački groove rockeri She Loves Pablo objavili su novi singl i videospot „Houdini“, prvi s novog nadolazećeg albuma koji će izaći u januaru.

foto: Vjekoslav Palinić
Singl „Houdini“ snimao je Mark Mrakovčić, miksao i masterirao Leonard Klaić, dok produkciju potpisuju zajednički. Za videospot je zaslužan Hrvoje Baudoin, a u njemu glumi Nenad Gajić, novi basist benda koji se pridružio originalnoj postavi u sastavu: Domagoj Šimek (vokal, gitara), Dimitrije Đokić (gitara, klavijature, prateći vokal) i Leonard Klaić (bubnjevi).


Novim singlom, She Loves Pablo najavljuju četvrti studijski album imena "Death Threats From Future Self" čiji je izlazak planiran u januaru 2020., a donijet će standardnu žestinu zvuka, novu dinamičnost i zrelost kakva je primjetna i na singlu „Houdini“.

She Loves Pablo već skoro 15 godina neizbježno je ime sa samog vrha alternativne domaće scene čiji eksplozivni i precizni nastupi bez iznimke privlače mnogobrojnu publiku sklonu žešćem rock zvuku. Povodom 10 godina od izlaska hvaljenog prvijenca „Mother Of All“, objavili su vinilno reizdanje obogativši ga bonus pjesmom iz razdoblja karijernih početaka i kompletnim redizajnom artworka referirajući se na onaj s debija. Burnu 2019. obilježio im je veliki rasprodani jubilarni koncert u zagrebačkom Vintageu te dvotjedna europska turneja koja je uključivala Švicarsku, Francusku, Nizozemsku, Njemačku, Sloveniju i Austriju. Osim nebrojeno nastupa u klubovima i na festivalima diljem regije, mogu se pohvaliti i da su svirali kao support na koncertima bendova Clutch, Karma To Burn, Red Fang te prije braće Cavalera, osnivača kultne Sepulture. U 2020. She Loves Pablo ulaze u još većoj brzini, spremni da pokore podjednako domaću scenu i svjetske pozornice.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva