Punk rock furija Overflow prošle subote, 7. novembra, na koncertnom planu izvela je jedinstveni poduhvat u istoriji domaće muzičke scene.

Uspelo im je tokom iste večeri odsvirati tri koncerta u tri različita grada što se dosad nije usudio napraviti niti jedan izvođač. Na koncertima u Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu u krcatim klubovima Kugli, Elephantu i Vinylu, pretpremijerno su predstavili samo nove pesme sa nadolazećeg albuma i novog starog petog člana benda, producenta i sada novog gitaristu Konrada Mulvaja.

Foto: Marko Posavec / Facebook.com / overflowofficialband
Ljubitelji njihovog zvuka mogli su uživati u nedavno objavljenim singlovima/spotovima "Words", "Dim", "From My Lips", pretpremijerno su čuli i neke od budućih poput "I Know You", "There`s A Time And Place For Everything", "Anything Goes" i drugih. Uprkos činjenici da su koncerti bili zatvoreni za javnost, njihove nastupe tokom noći je videlo oko 400 posetitelja, a među ljubiteljima njihovog zvuka bilo je i lica s domaće muzičke i medijske scene. Publika je oduševljena viđenim tražila, a bend je savršeno najavio, nadolazeću veliku koncertnu turneju koja kreće nastupom na zagrebačkom AntiValentinovu 15. februara 2020.

"Pobjeda! Trostruka pobjeda! Uspjeli smo sve kao što smo zamislili, sve što je moglo poći po zlu, prošlo je odlično, vrhunski, savršeno. Upoznali ste Vedrana, bio je sjajan, moćan, raspjevan, ponosni smo. Vratio nam se Kono, sad na gitari, pojačanje u svakom smislu. Ima nas pet! Prvi put nas ima pet! I strašno smo se dobro zabavili, osjećamo se odlično, možda i najbolje ikad. Želimo još!", utisci su Gorana Živkovića Žike nakon uspešne subotnje avanture.