Interesantan album. Piskavi i djetinjasti muški glasić, komercijalniji pristup zvuku i muziciranju su me u početku odbili, ali bilo je nešto što me je vuklo za uho. To je gitarista. Ako ovaj bend ne uspije, gitarista sigurno hoće, ili bilo ko da je iza rifovanja na ovom albumu (a pretpostavljam da je gitarista). Vrlo živa, razigrana i originalna čovjekova svirka je najveći adut benda (“Flamable“ ili „Bulletproof“). Uspjeli su u moru i okeanu svih i svakakvih bendova da ostave svoj pečat, da urade nešto, ah, ne drastično novo i nečuveno, ali dovoljno originalno da ostavi vrlo dobar utisak na svakog pažljivog slušaoca. I momci su Finci. Svim poznavaocima evropske rok scene bi to trebalo da upali lampicu.

Album otvara pjesma tipičnog američkog srednjoškolskog hard roka. To me je odbilo i nisam gajio neke nade. Već od druge je očigledno da nije sve tako jednostavno i bend se upušta u neke vrlo dobre instrumentalne egzibicije i komponuju pjesme koje plijene slušaoca. Jeste da ima dosta srednjoškolskih elemenata, ali sve u svemu jako dobro zvuči. Muzika je neopterećena, opuštajuća, zabavna. Ne očekujte neke velike dramatične obrte. Ovo je straight forward high school rokenrol sa dozom ozbiljnosti i kvalitetnih kompozicija. „Would You Do It Again“ je (ponovo) tipična srednjoškolsak MTV polubaladica, ali u izvedbi benda Block Buster sadrži elemente koji joj daju draž i vjerodostojnost. I komercijalna stvar, kada se uradi kako treba, može biti vrlo kvalitetna.

Ako ste umorni od uobičajene muzike, ako tražite bilo što novo, da malo skrenete iz svakodnevice, probajte ovu Finsku četvorku na njihovom drugom albumu. Taman kao na omotu, možda vas odvede do zvijezda.

Nikola Franquelli