Od svog postanja, pa do današnjih dana, pank rok je doživeo mnoštvo reinkarnacija kroz uplive raznih žanrova u bazični zvuk panka, pa je samim tim pank doživeo nekoliko talasa koji se u mnogo čemu razlikuju.
Bendovi se dele na one koji u nedostatku stava, besa ili pak talenta ne odskaču od mase i na one koji svojim muzičkim iskustvom, znanjem i kreativnošću ipak dođu do publike.
Upravo to su uradili Šajzerbiterlemon, trojac iz Beograda koji su svoj album prvenac digitalno izdali putem zagrebačke izdavačke kuće Geenger Records. Pored dobrog garažnog zvuka koji krasi Šajzerbiterlemon, bend se svojski potrudio da u svoju muziku implementuje i muzičke pravce poput post punka, rock'n'rolla ili pak indie zvuka koji posredstvom mladih beogradskih muzičara dobija znatno abrazivniju formu.
Iza Naših Zidova donosi osam numera koje su osmišljene u periodu od 2017. do 2018, a snimane su u periodu od septembra do decembra 2018. godine u studiju Digimedia, u Beogradu. Bend se svojski potrudio da prenese sirovu energiju koju inače najbolje pokazuju svojim živim nastupima, ali suština je osetna i na samom albumu, gde se agresija prenešena mid tempom i zanimljivim bas deonicama stapa sa haotičnim gitarskim melodijama i raznolikim vokalnim solucijama koje doprinose kompletnom audio doživljaju.
Šajzerbiterlemon su pravi predstavnici beogradske alternativne underground scene jer svojim albumom reflektuju buntovništvo moderne generacije koje se nimalo ne razlikuje od buntovništva prethodnih generacija, a gde ima besa i pobune, ima i dobre muzike. Geenger Records su se potrudili da Iza Naših Zidova bude digitalno dostupan na svim streaming platformama, pa za veoma razumnu svotu novca možete pazariti ovaj fenomenalni album i samim tim pomoći samom bendu i izdavaču da nastave svoje aktivnosti na najbolji mogući način.

Đorđe Miladinović