Igor Đeke je jedan od najznačajnijih muzičara vinkovačkog rokenrola. U Protekloj deceniji predvodio je vinkovački garažni pank bend Thee Knuckleheads. Posle raspada ovog benda poslednjih godina nastupa sam kao Harp Explosion Thee One Man Band a od kraja 2013. postao je novi član Discipline Kičme. Istražujući nove načine sviranja usne harmonike počeo je da koristi distorziju kao muzički efekat. Njegov zvuk nije klasična bluz forma već prljavi garažni pank-bluz koji se sjajno uklopio u muziku ove legendarne grupe a prihvaćen je i kod DAK fanova. Poslednji album pod imenom “5 Year Later“ objavio je baš pre pet godina.


Nakon prošlogodišnjeg singla "Brand New Organ", Iggy se sa svojim one man bendom javlja i u ovoj godini singlom "We are among you". Novi Harp Explosion singl inspiriran je cultnim SF filmom They Live iz 1988. Glazbu, produkciju, dizajn, video i sve ostalo potpisuje kao i uvijek Igor Đeke dok zasluge za fotku sa omota singla idu Milanu Milutinoviću.

O samoj pesmi Igor je rekao: "Pjesma je snimana tijekom 4. mjeseca 2019. kao i uvijek u kućnom DIY studiju. Inspiracija za pjesmu došla je iz filma They Live, John Carpentera iz 1988. koji sam ponovo pogledao nakon mnogo godina a za koji se ispostavilo da prikazuje realno stanje društva i poretka u kojem živimo. Ako elitne vanzemaljce iz filma zamijenimo elitnim bogatašima koji vladaju svijetom dobijemo stanje kakvo je danas odnosno svojevrsni dokumentarac o ispiranju mozga običnim ljudima koji mogu vidjeti samo ono što im se nameće."

Poslušajmo...