Izdavač: Bandai Visual Co. Ltd, 1993.
Režija: Brian Yuzna
Scenarij: John Penney
Gl. uloge: J. Trevor Edmond, Mindy Clarke
Tagline: She's To Die For.

Radnja:

Kao da ništa nisu naučili iz prethodnih nastavaka, vojska opet eksperimentira s "Trioxin" plinom. Za neupućene, to je plin koji oživljava leševe i pretvara ih u zombije-mozgojede.
Glavni karakteri u ovom filmu su Curt Reynolds (J. Trevor Edmond), mladi i buntovni sin pukovnika koji vodi eksperiment s "Trioxinom" i Julie Walker (Mindy Clarke), njegova djevojka. Julie pogiba u prometnoj nesreći, ali Curt je tooooliko voli (knif-knif) da je ne želi prepustiti Smrti i oživljava je u vojnom laboratoriju. Naravno, ona postaje "zombie" i njihova romansa doživljava neželjeni, ali tako očekivani obrat.

Osvrt:

Gospe moja, kako je ovo glup film...

Jedino što me natjeralo da ga pogledam do kraja je bilo saznanje da moram napisati par riječi o njemu, kako bih vas upozorio (ako ćete uvažiti moje skromno mišljenje) da ne gledate ovaj film. Da se razumijemo, veliki sam poklonik "living dead" žanra i uglavnom su mi dobri svi takvi filmovi. Neki su napeti, krvavi i strašni, drugi krvavi i smiješni. Ovaj je samo krvav. I uopće nije zabavan... Jedino što mi je izmamilo slabašan osmijeh na lice je ekipa pljačkaša koji govore usiljenim hispano uličnim govorom.

Ruku na srce, efekti su prilično dobro napravljeni i očigledno je da je autor imao sasvim dovoljno sredstava na raspolaganju. Šteta da više tog novca nije utrošeno na plaćanje kompetentnog scenarista... Ima u filmu i nekoliko pristojnih body-piercing fetish scena, ali ne toliko dobrih da se zbog njih isplati izgubiti sat i pol dragocjenog vremena.

Nemam volje više uopće trošiti riječi na ovaj neuspjeli pokušaj da se snimi nastavak legendarnog filma "Return of the Living Dead". Vrijeme koje ste utrošili da bi pročitali ovih nekoliko riječi i više je nego što ovaj worthless piece of crap zaslužuje...

Highlightovi:

    Latino-banda.
    Metal gear Julie

Oleg Berić