Kalifornijska petorka pružila je preksinoć holivudski tretman beogradskim fanovima i tako na pravi način otvorila koncertnu sezonu na novobeogradskim bazenima ‘’11 april’’.

Okupljene su najpre zagrejali momci iz beogradskog rep pank benda Viva Pops, odsviravši dinamičan set kojim su još jednom opravdali titulu pobednika Bunt Rok Festivala.

U 22:20h, praćeni burnim aplauzom, na binu su izašli momci iz Hollywood Undeada, lica sakrivenih čuvenim maskama koje su im postale zaštitni znak.


Već sa prvim numerama ‘’Whatever It Takes’’ i ‘’Undead’’ bilo je jasno da ćemo prisustvovati jednom od spektakularnih nastupa – bend, izuzetno usviran i pun adrenalina, iskusno je vodio publiku kroz svoj opus, dok su fanovi pevali tekstove svih pesama, maksimalno uživajući u svirci.

Mudro odabrana set lista samo je doprinela vreloj atmosferi na bazenima – ‘’Renegade’’, ‘’Gravity’’ i ‘’War Child’’ naišle su na ovacije, a grupa je na binu pozvala momka iz publike Đorđa, koji je imao čast da odsvira gitaru i otpeva dve numere sa svojim idolima.

Miks Metallica i Rammstein pesama, ‘’Enter Sandman’’ i ‘’Du Hast’’ dovela je fanove do ekstaze, a ništa manje raspamećeni nisu bili ni članovi benda – pevač Deni se stalno zahvaljivao publici povicima ‘’Srbijo, volimo vas!’’ i ‘’Beograde, hvala što ste nas doveli u vaš grad!’’

Za bis su ostavili ‘’Everywhere I Go’’ i ‘’Hear Me Now’’, praćene sjajnom pirotehnikom i neverovatnom energijom koju su Hollywood Undead razmenjivali s fanovima tokom celog koncerta.