"A sada dolazi Dedvud Dik (Deadwood Dick)!"

Ovu rečenicu izgovorio je Michele Masiero za vreme sastanka sa Sergio Bonelli Editore u novembru 2017. godine, u Teatro del Giglio in Lucca. Novi album ugostiće vrsnog pisca i scenaristu Joe R. Lansdale-a koji će da protagonizuje neke svoje priče i novelu, "Paradise sky".
Počevši od priče "Soldierin" i "Hide and Horns" i kratke novele "Black Hat Jack", scenaristi i umetnici iz izdavačke kuće SBE nacrtali su miniserijal i najavili ukupno 7 brojeva.


Dedvud Dik je nadimak Neta Lova (Nat Love), afričko-američkog kauboja koji je živeo u Americi nakon građanskog rata i kome društvo u nekim njegovim dogodovštinama pravi njegov nevoljni prijatelj Black Hat Jack. Nevoljni? - možda zato što je jedan crnac, a drugi belac.
Strip je rađen u eksplicitnom stilu u čemu se odmah vidi Landalovski dodir čija je glavna karakteristika ne zaziranje od cenzure i kritika. A ponegde se mogu čuti i priče kako se avanture vezane za ova dva karaktera baziraju na istinitim događajima. Prvi broj izašao je u julu 2018. godine.