Reflection je melodični hardcore/punk bend iz Gornjeg Milanovca. Ideja o bendu je nastala na jesen 2016. godine. U to vreme i dalje ''sobni bend'' čine Lješo i Banaš, sa planom da sakupe jos par drugara koji imaju sličnan muzički ukus. Obzirom da  obojica sviraju gitare u drugim lokalnim i bratskim hardcore i punk bendovima ta potraga nije dugo trajala. Ubrzo se se priključuju Šomi i Džoni kako bi te zime počeli da probaju kao četvorka. Bend nešto kasnije dobija ime Reflection i na proleće 2017. usled odlične medjusobne energije kreće se sa redovnim probama i pravljenjem novih pesama kako bi svoju prvu svirku imali u julu pred domaćom publikom. Vezuje se nastup na DUK festu u Čačku a ubrzo i svirka u Kragujevačkom Domu omladine. U oktobru kod drugara Videca snimaju svoj DIY demo od dve pesme, sa planom da ove godine snime i svoj prvi studijski album. 


Kada ste napravili bend, koja je vaša želja bila i kakav smisao on ima? Šta to vama znači a šta bi trebalo slušaocima?
Nismo mnogo pričali o željama šta bi smo i kako, već je od samog starta prirodnim putem naš pravac žanrovski rečeno najpribližnije okrenut ka melodičnom hardore punku. A ako radiš nešto iskreno i zato što to voliš samim tim to znači mnogo.

Motivi i filozofija benda...
Mislim da kada je reč o hardcore muzici tu nema mnogo mesta za filozofiranje, već uvek treba biti direktan i svoje mišljenje ne ostavljati dvosmislenim. Tako i ime Reflection predstavlja lični odraz, mišljenje i stav o temama koje se nalaze u pesmama.

U kojoj meri vam je ovaj bend nekakva spona sa društvom i način komunikacije sa istim, u kolikoj vaše lično ispucavanje energije i lično pražnjenje?
Ako svirate hardcore i punk ta spona sa društvom i publikom je nezaobilazna i veoma važna kako bi energiju koju osećaš i iznosiš koliko je to moguće što više približio njima, i  nešto sa čim sve ovo ima smisla.

Koliko je teško okupiti ljude i održati ih zajedno u jednoj ovakvoj priči?  
Najbitnije je oko sebe imati ljude sa kojima se kontaš ne samo na probama već i pored njih. Kako bi  bez ikakvog poslovnog pristupa zajedno stvarali i svoja osećanja i ideje lakše pretvarali u pesme.

Problemi sa kojima se suočavate kao bend...  
Prostor u kome nam je oprema i gde probamo nema struju, već je uzimamo od komšije (pozdrav za Bambusa), tako da ako sve gore navedeno funkcioniše kako treba ne vidim razlog zašto jedan bend ne bi radio.

Kome i u kojoj prilici biste pustili vaš bend?
Na prvom mestu stavljamo svirku, kao najbolju priliku i način da se ljudi upozanju sa našim radom i bendom.